CRIST ÉS LA NOSTRA PASQUA

“Netegeu-vos bé del llevat vell i sigueu una pasta nova, vosaltres que no teniu llevat. Perquè Crist, el nostre anyell pasqual, ha estat immolat. Per això celebrem la Pasqua, vivint no amb el vell llevat de la dolenteria i la malícia, sinó amb els pans sense llevat de la sinceritat i la veritat.” 1Co 5:7-8

En la seva primera carta als cristians de Corint l’apòstol Pau dirigeix la nostra atenció a la importància de la Pasqua, i a la necessitat de netejar tota la contaminació i el pecat en la nostra vida.

Tots aquells que reconeixen Jesús com el veritable Anyell de Pasqua i han acceptat el gran valor de la seva sang vessada al nostre favor i el poder de la seva resurrecció, podem gaudir d’una nova relació amb Déu i del gran privilegi de formar part de la seva família.

Que gaudiu d’una bona Pasqua!

Noticias relacionadas:

  • O P I N I Ó  | Ventijol Suau |  Guillem Correa, pastor a Barcelona i Secretari General del ...

  • O P I N I Ó  |  Ventijol suau  |  per Guillem Correa, pastor a Barcelona i secretari general del ...

  • 'Per què busqueu entre els morts aquell qui viu?' Evangeli de Lluc 24,5       C ...

  • OPINIÓ | Ventijol suau | Per Guillem Correa, pastor a Barcelona i secretari general del CEC S ...

  • - Fidel Caralt - Però Jesús tornà a cridar amb tota la força, i va expirar. Llavors la cortina ...

Els comentaris estan tancats