L’Església Evangèlica de Cerdanyola inaugura un Espai Social

En un local cedit per l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, l’Església Evangèlica Baptista de Cerdanyola ha inaugurat un nou espai social que passa a ser el Banc d’Aliments de la ciutat, duplicant la superfície de l’anterior espai a les dependències de l’església.

A l’acte hi van ser presents l’alcaldessa de Cerdanyola i diversos regidors, fet que corrobora la bona entesa existent així com la valoració i el reconeixement per part de les autoritats de la tasca social desenvolupada per aquesta comunitat des de fa 15 anys.

Les noves instal·lacions, que disposen d’un despatx, zones de congelats, magatzem  i un espai d’elaboració i distribució dels lots, permetran atendre 450 persones, derivades pels serveis socials de l’Ajuntament, amb l’ajut de  8 voluntaris al front dels quals està el pastor Banyuls.

Des d’aquest espai també es volen oferir altres actuacions com ara atenció a la dona o un esplai per a nens.

CEC – 09.09.10

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats