TROBADA AMB ELS PASTORS DEL GARRAF I EL PENEDÈS

 

Emmarcat en el procés d’apropament a les demarcacions que està fent el Consell Evangèlic de Catalunya, el passat 23 de març, el seu Secretari General, Guillem Correa, acompanyat per Joan Miró, membre del plenari i de l’equip de treball de l’Àrea de Relació amb les Esglésies, van visitar la zona del Penedés.

La trobada va convocar a pastors i responsables de les esglésies del Garraf i el Penedès. Hi eren representades esglésies de la UEBC, FADE, FIEIDE, Peniel i d’esglésies independents.

 

En el decurs de l’encontre es va fer una presentació del CEC i la tasca que desenvolupa des de les seves diferents àrees i departaments. En finalitzar la presentació es va obrir un temps de diàleg que va permetre als assistents aprofundir en aquells aspectes que consideraren de més interès.

 

Està previst continuar visitant altres indrets en properes dates.

 

CEC – 25/03/10

 

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats