TERRASSES ABANS QUE ESGLÉSIES

OPINIÓ | Ventijol suau | per Guillem Correa, pastor a Barcelona i secretaria general del CEC

Darrerament el problema de les terrasses de molts bars, cafeteries i restaurants s’ha agreujat considerablement a les grans ciutats. L’altre dia un bon amic m’explicava com davant de casa seva s’ha instal·lat una terrassa que supera els límits de soroll. Aquesta terrassa està oberta tots els dies, feiners i festius, i a tot hora, dins del suposat horari autoritzat i fora del suposat horari autoritzat. M’explica que regularment, cansat de que no li facin cas, truca a la policia municipal perquè posi ordre. Ell i la seva família necessiten dormir i descansar una mica. El que em comenta el meu amic és que aquesta denúncia a la policia local la fa des de fa uns quants anys, concretament des que es va inaugurar aquesta terrassa i que, en lloc de tancar-la, ara fa poc se n’ha instal·lat una de nova.

Tinc un altre amic, pastor d’una Església Evangèlica, que m’explica que perquè un dia, que havien cedit les seves dependències a una altra Església, un veí va posar una denúncia per soroll, ara els volen tancar el Temple.

Anys i anys protestant perquè es limiti l’horari i el soroll d’una terrassa oberta tots els dies de l’any i a totes hores, dia i nit, en mig del carrer que fa un soroll excessiu i la resposta ha estat concedir permís per a la instal·lació d’una segona terrassa.

En contraposició, un veí protesta perquè una Església Evangèlica, que ha cedit les seves dependències a una altra Església Evangèlica, diu que fa soroll en un temps acotat i durant uns dies concrets i, amb una rapidesa sorprenent, l’administració actua. I la resposta és amenaçar en tancar les dependències d’aquesta Església Evangèlica, en dècades de vida a la ciutat, sense gairebé escoltar les seves al·legacions.

Terrasses abans que Esglésies?
Quantes terrasses hi ha a cada carrer i quantes Esglésies tenim a les nostres ciutats?

Cal afegir algun comentari?

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats