NOU CURS D’AGENTS PASTORALS PENITENCIARIS

El Consell Evangèlic de Catalunya i el Centre d’Estudis Joan Vallés han convocat per al 13 de maig un nou Curs de formació per a Agents Pastorals Penitenciaris. El Curs tindrà lloc a l’Església Evangèlica del Poble Nou, al carrer Llull 161 de Barcelona, a prop de l’estació Llacuna L4.

És imprescindible fer la inscripció, emplenant tots els requisits i documentació que s’entrega des de l’oficina del Consell Evangèlic de Catalunya.

Impartiran el Curs diversos professors: Juan Martínez (Dtor. del MEP), Lidia Tudela (Secretària Gral. del MEP), Daniel Escobosa (Diplomat en Educació Social) i Lorenzo González (Formador en l’àmbit social).

El Curs donarà inici a les 10:00h del matí fins a les 17:00h i cal portar cadascú el seu propi dinar.

Per formalitzar la inscripció cal enviar tota la documentació emplenada a Consell Evangèlic de Catalunya, c/ Consell de Cent 140, Ent. 1a, o a suport@consellevangelic.cat  93 424 10 20 i haver fet l’ingrés previ de 50€ en concepte de matrícula, indicant MEP + nom i cognoms, al compte de CaixaBank nº ES35 2100 0923 7302 0012 6986.

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats