EXCURSIÓ UNIDA EVANGÈLICA 2017

Després de dos anys de no poder realitzar aquesta trobada que aplega la majoria de les Esglésies Evangèliques a Catalunya, aquest any tindrem una nova edició de l’Excursió Unida Evangèlica 2017 en el mateix lloc: “El Parc de l’Hostal del Fum” de Palau Solità i Plegamans.

I com sempre amb una gran varietat d’activitats esportives per a nens i joves, concurs de pastissos, música i predicació de l’Evangeli a càrrec de Samuel Vázquez, Pastor de l’Església Evangèlica de Castellarnau, Sabadell.

Una fantàstica oportunitat per saludar els nostres germans, conviure durant un dia a l’aire lliure i convidar els nostres amics i familiars a escoltar i veure el missatge de Jesús.

Tindrem l’oportunitat de donar sang pel Banc de Sang de la Vall d’Hebron i gaudir de l’exposició de ministeris i entitats. Aprofita aquesta oportunitat de comunió i testimoniatge del Poble de Déu.

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats