CARTA A LES ESGLÉSIES DE CATALUNYA

Barcelona, 03 març 2017

A tots els pastors, ancians i responsables de les Esglésies Evangèliques de Catalunya,
Des de la FEREDE, el Consell Evangèlic de Catalunya i la comissió que organitza els actes de celebració dels 500 anys de la Reforma Protestant, us volem demanar el vostre suport i participació activa en la promoció dels actes que es desenvoluparan el proper mes de juliol a Madrid, i de manera especial promocionant una caravana d’autocars a l’acte festiu i multitudinari del dissabte 15 de juliol de 2017.

Podeu trobar mes informació i un vídeo explicatiu dels diferents actes en aquest enllaç:
http://500reforma.org/preparacion-del-proyecto-8j/
També hi ha més informació a la pàgina web:
http://500reforma.org/celebracion-de-la-reforma/

Des de la comissió que prepara els actes de l’esdeveniment a nivell mundial dels 500 anys de la Reforma Protestant, creiem que és una oportunitat històrica per a l’església a Espanya i a Catalunya.  No podem deixar passar aquesta oportunitat sense fer res. Per això, us animem a què les esglésies d’un mateix municipi, comarca o província us ajunteu per fer visible la unitat i el testimoniatge; també us animem a participar en la celebració que s’organitza a Catalunya el proper mes d’octubre i finalment us animem a anar junts a Madrid per afegir-nos a aquesta gran celebració.

Podem comptar amb vosaltres?  Podem comptar amb tu?
Si teniu qualsevol dubte, podeu contactar amb l’oficina del Consell Evangèlic de Catalunya, 93 424 10 20, cec@consellevangelic.cat

Pel que fa al tema del transport a Madrid, confiem que cada església o grups d’esglésies trobaran la millor opció quant al preu, atès que les esglésies normalment ja fem servir autocars per a excursions o sortides. Com a orientació després de consultar preus, sembla que un autocar de 55 places podria costar (aprox.) uns 35€ per persona (anada el dia 13/07 i tornada el 15/07, allotjament no inclòs). Per a qualsevol dubte o més informació del transport poseu-vos en contacte amb Rubén Miyar, rubenmiyar@movistar.es
Esperem poder gaudir junts d’aquests actes de celebració dels 500 anys de la Reforma Protestant.

Comissió organització dels actes de celebració a Madrid del CEC

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats