REUNIÓ DE LA TAULA SOCIAL DE DIGNITAT

El darrer dissabte 25 de febrer va tenir lloc la reunió de la Taula Social de DIGNITAT. Un molt bon grup de germans/es, en representació de les diferents diaconies locals i entitats socials evangèliques, vam tenir l’ocasió de posar-nos al dia i compartir diferents situacions -tant les positives com les que no en són tant- que estan passant a les nostres entitats. També vam poder posar sobre la taula diversos projectes que aquest any durem a terme, entre els quals destaquen: la presentació i aprovació del Codi Ètic, document assumit per a tots com a model de bones pràctiques, i amb voluntat d’estendre’l a tot l’àmbit protestant a casa nostra; la proposta d’aconseguir un acord personalitzat entre Dignitat i el Banc dels Aliments; iniciar una tasca de sensibilització a favor dels refugiats i continuar treballant per a poder portar les famílies refugiades sirianes que des de l’any passat estem intentant que puguin tenir els visats per venir a casa nostra.

Un altre dels fets importants va ser l’ampliació voluntària del Grup Motor, que serà l’encarregat de dur a terme tots els acords presos per la taula.
Formar part de Dignitat, ara, és més fàcil: totes les diaconies locals d’Esglésies que entrin a formar part del Consell, i que estiguin al dia de les seves quotes, seran automàticament membres de Dignitat, sense que aixó hagi de ser una càrrega afegida. Dignitat no pretén ser un ens recaptatori, sinó una xarxa de col·laboració i ajut social protestant. Per això, el Grup Motor té l’encàrrec de buscar fórmules que ens permetin tenir una economia sostenible. Confiem que el Senyor ens il·luminarà per a fer-ho possible.

Finalitzant la reunió més tard del previst, a causa de les diferents intervencions i propostes, els germans que no havien hagut de marxar ens vam fer una fotografia de grup amb cartells dient que #Volem acollir,  demanant l’acolliment a casa nostra i fent èmfasi que s’inclogui, des de la Generalitat, les famílies sirianes de refugiats que estan esperant notícies des de Turquia.

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats