GRAN MANIFESTACIÓ: ‘VOLEM ACOLLIR’

Dins del marc de les activitats programades en la campanya d’acollida per a les persones refugiades “Casa nostra és casa vostra”, aquest 18 de febrer de 2017 s’ha programat una gran manifestació ciutadana.
La manifestació sortirà de plaça Urquinaona, a Barcelona, a les 16 hores fins la plaça del Mar. Aquest esdeveniment constituirà el final de la campanya a favor dels refugiats i s’espera que sigui l’acte més multitudinari d’Europa.

L’objectiu de la mateixa és demostrar a les autoritats i ciutadania en general dues coses:
La primera, que hi ha persones que no són indiferents a la situació que viuen milers de persones immigrants, desplaçades per la força dins i fora de la Unió Europea i que fugen de les guerres, de la fam i la persecució política per diferents raons.
I la segona, manifestar el desig d’acollir les persones que ja es troben aquí però que segueixen tenint dificultats per al desenvolupament d’una vida digna.

Des d’Iniciatives Solidàries, ens sumem a aquesta campanya i com ells, volem dir-los: ” Casa nostra és casa vostra!”. Ens trobarem a partir de les 15:45 davant del “Corte Inglés” de plaça de Catalunya (Passeig de Gràcia cantonada Ronda de Sant Pere).

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats