CULTE UNIT D’ACCIÓ DE GRÀCIES

Reserva’t el dissabte 21 de gener!
Estem començant l’any 2017 i de nou es convoca el Culte Unit d’Acció de Gràcies. Serà el dissabte 21 de gener de 2017, a les 18 h., a l’Església Baptista d’Hostafrancs  (c/ Rector Triadó 30, a Barcelona).

Enguany el Culte Unit no serà només un temps de lloança i d’agraïment a Déu, amb la reflexió al voltant de la Paraula de Déu i amb altres informacions d’interès per a la Comunitat Protestant, sinó que queda emmarcat dins del gran esdeveniment del 500 aniversari de la Reforma Protestant.
500 anys proclamant ‘La Bíblia, font de transformació personal i col·lectiva’.

Aquest Culte Unit és una molt bona ocasió per posar en pràctica l’ensenyament bíblic de pregar, més que mai i junts en unitat.
No hi faltis! T’hi esperem.

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats