EL CEC AMB EL DIRECTOR DE SERVEIS PENITENCIARIS

El passat 18 de novembre el Director General de Centres Penitenciaris a Catalunya, Armand Calderó i el Dtor. General d’Afers Religiosos, Enric Vendrell , van convidar els representants de les entitats religioses al nostre país per emprendre de nou les trobades interrompudes fa uns anys, a la fi de construir un clima de col·laboració en ambdós sentits.

Hi van assistir, de part del Consell Evangèlic de Catalunya, el Secretari General, Guillem Correa, i Gabriel Penalva, de l’Oficina Tècnica del CEC. Els dos directors van expressar el desig de tornar a reunir-se periòdicament amb els representants de les religions a Catalunya per treballar l’aportació que des de les diferents confessions s’està fent per atendre i ajudar els interns que lliurament ho desitgen.

Va ser una primera presa de contacte, amb el compromís de convocar una següent trobada per tal de tractar els possibles problemes en el desenvolupament de la tasca de voluntariat als Centres Penitenciaris, i qüestions practiques tan de l’ús dels espais, com de la distribució de materials impresos pels interns, etc…
Va ser una trobada molt distesa que va posar de manifest que l’Administració desitja millorar el canal de comunicació amb els responsables religiosos a Catalunya.

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats