XIII MOSTRA DE CINEMA ESPIRITUAL DE CATALUNYA

La XIII Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya se celebrarà del 15 al 30 de novembre.
La Generalitat de Catalunya, a través de la Direcció General d’Afers Religiosos del Departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, organitza per tercer any consecutiu la Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya, amb la participació de la Filmoteca de Catalunya, l’Obra Social “la Caixa” i els Verdi Park i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona.

Enguany, la Mostra acull 20 pel·lícules, que reflecteixen tant la sensibilitat d’alguna o algunes de les tradicions religioses com les grans qüestions que tot ésser humà es fa en algun moment de la seva trajectòria vital: el sentit de la vida i de la mort, la llibertat, l’amor, les malalties, la justícia i la solidaritat des d’una perspectiva transcendent, etc. En definitiva, són pel·lícules que conviden a la reflexió i no deixen indiferent l’espectador

Podeu veure tota la programació aquí: http://www.cinemaespiritual.cat/?mostra_xiii

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats