OFRENA UNIDA DE LES ESGLÉSIES EVANGÈLIQUES

Des de FEREDE ens conviden a participar en l’ofrena unida de les Esglésies Evangèliques i congregacions a Espanya que se celebrarà el diumenge 30 d’octubre de 2016 i que anirà destinada a cobrir les despeses i fer possible, entre tots, el Projecte de Commemoració del 500º Aniversari de la Reforma i dels seus actes units a Madrid.

“Aquest no és un projecte d’un grup. És un projecte únic de testimoni unit a Jesucrist, ens donarà visibilitat social, i facilitarà traçar un consens sobre la identitat evangèlica, visió de les nostres necessitats i estratègies per al futur … podrà marcar un abans i un després en la història dels evangèlics d’Espanya . Per aquesta raó, hem de afrontar pel conjunt de les Esglésies i institucions evangèliques que treballen en aquest país. Cal participar activament i ofrenar per poder sufragar aquestes despeses comunes que estan principalment relacionats amb els imports de lloguer, condicionament dels espais públics.

Et demanem que promoguis que el teu Església o organització llevant una ofrena al diumenge 30 d’octubre de 2016 i que es faci en el context d’un culte en el qual es recordin els valors de l’Evangeli i de la Reforma, es rememori el treball dels reformadors , s’informi del Projecte del 500 aniversari i s’animi a l’Església i als membres de la mateixa a què participen activament mitjançant un suport econòmic concret en aquesta ofrena.

Si us plau, fes-nos arribar la vostra col·laboració en el compte amb número:
ES29 0049 3140 94 2914167942, fent constar el nom de la vostra Església o entitat o el vostre nom si l’aportació és a títol particular”

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats