UN SEGELL FILATÈLIC COMMEMORATIU DEL 500è ANIVERSARI DE LA REFORMA

(Actualitat Evangèlica, 2016.09.16) Un segell filatèlic commemoratiu amb la Bíblia de l’Ós. Aquesta és la proposta promoguda per l’Església Evangèlica de Germans a Ourense que, amb el suport de les esglésies evangèliques de Galícia, va ser presentada en temps i forma davant la Fàbrica Nacional de Moneda i Timbre, amb l’adhesió expressa de 117 entitats.

La Comissió Filatèlica de l’Estat posposa la seva decisió al respecte.

Els evangèlics que promouen la iniciativa, que compta amb adhesions dins i fora de l’àmbit evangèlic, esperen que l’emissió sigui aprovada abans de finals d’aquest any.
La idea s’enquadra entre les activitats que les entitats evangèliques planifiquen desenvolupar al nostre país en motiu de la commemoració del 500è Aniversari de la Reforma l’any 2017 i, si s’aprova, vindria a omplir un buit històric ja que, a diferència del que ha passat en altres països del món, dins i fora d’Europa, a Espanya mai s’ha emès un segell en commemoració de la Reforma.

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats