UNA LLUM DE LES RELIGIONS PEL DIA INTERNACIONAL DE LA PAU

(Catalunya Religió – AS) El Grup de Treball Estable de Religions (GTER) i la Fundació Ítaca han presentat aquest dimecres el documental ‘Religió i convivència a Catalunya’.

L’acte, celebrat amb el suport de l’Observatori Blanquerna de Comunicació, Religió i Cultura, ha tingut lloc a l’Auditori Blanquerna i ha servit per commemorar el Dia Internacional de la Pau.

La celebració ha tingut un moment simbòlic amb l’encesa de petites llànties per representants de les diverses comunitats religioses que formen part del GTER. Al mateix temps han compartit els seus desitjos per la pau.

En la sessió s’ha presentat una mostra de la sèrie de documentals ‘Religió i convivència a Catalunya’, una modesta producció en format domèstic produïda per la Fundació Ítaca amb el suport de la direcció general d’Afers Religiosos. Els vídeos són un resum de declaracions de representants de les comunitats religioses presents a Catalunya en què es tracten temes d’interès comú des dels diferents punts de vista de cadascuna de les confessions i de representants de l’administració.

https://www.youtube.com/watch?v=SxBKEcY919o

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats