TROBADA ANUAL D’AGENTS PASTORALS PENITENCIARIS DEL CEC_2016

Dissabte vinent, 2 de juliol, se celebrarà a les dependències de l’Església Evangèlica Baptista Bona Nova (Ciutat de Balaguer, 40, Barcelona) la Trobada d’Agents Pastorals del Ministeri de Presons 2016, organitzat pel CONSELL EVANGÈLIC DE CATALUNYA.

La jornada començarà a les 10:00h. amb un temps de meditació bíblica a càrrec del Director del MEP, Juan Martínez Balaguer, la participació de Guillem Correa i una xerrada de Fèlix Ortiz sobre “La necessitat de la formació bíblica continuada”. Lídia Tudela ens informarà dels projectes pel 2016-17.

Seguim donant gràcies a Déu per tots i cadascun dels Agents Pastorals i la seva perseverança en aquest objectiu de portar consol i companyia així com seguir amb la labor de compartir la Paraula de Déu als Centres Penitenciaris a Catalunya.

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats