FELICITATS “NACER NOVO”

OPINIÓ | Ventijol suau | per Guillem Correa, pastor a Barcelona i secretari general del CEC

Emetre 1.500 programes per televisió és una fita històrica i si, a més a més, s’han emès 1.500 programes evangèlics a l’estat espanyol aquesta cita més que històrica és còsmica.
Però aquesta és la realitat del programa evangèlic de la televisió gallega “Nacer de Novo” que de la mà del seu director, en Jaime Fernández, ha aconseguit aquesta fita més que remarcable.
Encara recordo l’amabilitat d’en Jaime Fernández el dia que vaig visitar els estudis de la televisió gallega. Un cop ens va ensenyar les instal·lacions, vàrem veure el programa que estava preparant i fórem testimonis de la bona acollida amb què era rebut en Jaime entre els seus companys i companyes; ens va fer una proposta que ens va sorprendre: intentaré que el director us pugui rebre -ens va dir-.
I dit i fet.
Després d’esperar una estona, el director d’aleshores ens va rebre en persona per explicar-nos el recolzament institucional que donaven, i segueixen donant, al programa evangèlic de la seva televisió.
A tots ens va sorprendre no només com tan ràpidament ens havia acollit sinó el recolzament que tenia en Jaime Fernández per realitzar la seva tasca.
Gràcies a aquest suport el programa evangèlic gallec s’emet cada setmana, com també ho fa el que s’emet per televisió espanyola, a diferència de la televisió catalana en la que el programa evangèlic “Néixer de Nou” s’emet un cop al mes.
El que la majoria de persones no saben és que el programa protestant que s’emet per TV3 cada darrer diumenge de mes es diu “Néixer de Nou” perquè és el nom que havia posat en Jaime Fernández al seu programa: “Nacer de Novo”.
Els dos ens vàrem proposar que tots els programes evangèlics, a les televisions públiques, tinguessin el mateix nom.
Nosaltres amb “Néixer de Nou” vam fer el que calia que féssim.
Ara el que cal és animar i felicitar Jaime Fernández, la televisió gallega i totes les esglésies evangèliques de Galicia que han col·laborat amb aquest magnífic programa per haver arribat a fer-ne 1.500.
Em falten paraules per felicitar de tot cor a tots vosaltres que seguiu sent un exemple per a tots aquells que anem darrere.
Que Déu us segueixi beneint.

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats