LA BÍBLIA COM A LITERATURA

El proper dissabte, dia 23, i coincidint amb el Dia del Llibre, tindrà lloc a l’Església Evangèlica de Gràcia, situada al carrer Terol, 22, de Barcelona, un taller amb el títol “La Bíblia com a literatura”.  Començarà a les 10 del matí i durarà fins a la una.

Descripció:
Què és literatura?
La Bíblia, és literatura?
En què ens pot ser útil la Teoria de la literatura?

Una proposta d’apropament a la Bíblia que ens pot descobrir molta de la riquesa dels escrits de la Bíblia, no només estètics, que són molt importants, sinó també expressius, on l’espiritualitat es pot comunicar eficaçment amb els recursos de la retòrica, la poètica, etc. Recursos que si ens els perdem, deixem de gaudir i d’entendre bona part del que els autors volien transmetre’ns.

Exposa: Samuel Sais
Idioma: Català

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats