BUSQUEM PISOS A BARCELONA CIUTAT

Per acollir als refugiats que ja són a casa nostre, l’Ajuntament de Barcelona ha convidat a Iniciatives Solidàries a participar en l’operatiu d’acolliment dels refugiats que ja han arribat a la ciutat pels seus propis mitjans i que no disposen d’un lloc on viure.

Per aquesta raó ens adrecem a tu perquè preguntis, si ho creus oportú, si entre els membres de la teva congregació hi ha algú que disposi d’un pis per deixar-nos o per llogar-nos a fi de poder acollir a aquestes persones.

Si hi ha algú que tingui un habitatge, de 3 ó 4 habitacions, disponible a la ciutat de Barcelona es pot posar en contacte amb nosaltres mitjançant l’oficina del Consell Evangèlic o trucant directament a Iniciatives Solidàries:

Oficina del Consell Evangèlic: 93.424.10.20 (preguntar per Gabriel o per Josep)
Oficina Iniciatives Solidàries: 93.424.14.41 (preguntar per Naddyr)

Que et Senyor et beneeixi per la teva col·laboració.

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats