ENSENYAMENT DE LA RELIGIÓ EVANGÈLICA 2016-17 DEL CEC

Benvolgut germà/na, ens posem en contacte amb tu per comunicar-te que de cara al curs vinent hi ha, en funció de la demanda i pendent dels corresponents tràmits administratius, la possibilitat d’impartir classes de religió evangèlica (ERE) als instituts públics de secundària i a les escoles de primària de la Generalitat de Catalunya, per la qual cosa pregària facis a bé de comunicar als pares de la teva congregació que tenen fills en edat escolar, que facin ús d’aquest dret que la llei els ho permet, fent la sol·licitud pertinent en les dates determinades.

Si estàs interessat en tenir més informació o et fa falta fer qualsevol consulta, estem a la teva disposició per explicar-te el procés per tal que els pares d’alumnes d’aquesta franja d’edat estiguin assabentats que poden exercir el dret a què el/la seu/seva fill/a rebi aquest ensenyament.

Telèfon de contacte: 972 26 65 82 – 687 768 308
e-mail: josepmmartineztorrents@gmail.com

Josep Mª Martinez Torrents
Responsable Ensenyament Religió Evangèlica del CEC

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats