COL·LABORA AMB LA CAMPANYA SOS REFUGIATS GRÈCIA

Si vols col·laborar amb la campanya SOS Refugiats per enviar un convoy al camp de IDOMENI (Grècia) tenim dues setmanes per recollir tot allò que és bàsic per una família: roba d’abric, mantes, calçat, roba interior nova, impermeables, samarretes, mitjons, sabó, higiene íntima, tendes de campanya, etc., portar-ho a un centre de recollida proper o directament a la nau cedida per aquesta campanya el dissabte 02 d’abril (c/ Química, 1 de Montcada i Reixac).

Us demanem que obriu els locals de les vostres comunitats per ser centres de recollida de tot aquest material. Si així ho considereu oportú ho podeu comunicar al Rebost Solidari de Cerdanyola, 659 527 662 o a Dignitat  (CEC) 629 734 526.

En el Facebook “Rebost solidari de Cerdanyola” podreu trobar tots els centres de recollida que ja funcionen a tota Catalunya. De nou gràcies pel que ja heu fet i gràcies pel que ara fareu. Déu us beneeixi!

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats