CONSTITUCIÓ DEL CONSELL EVANGÈLIC DEL CAMP DE TARRAGONA

El passat dissabte 6 de febrer es va celebrar l’acte de constitució del Consell Evangèlic del Camp de Tarragona format per onze esglésies de les ciutats de Reus, Cambrils, Salou, Torreforta i port de Tarragona.

Un acte entranyable on es va fer evident l’amor fraternal i el suport i ànim manifestat pel representant dels diferents Consells Evangèlics ja constituïts.

Després de la intervenció del secretari general del CEC, el pastor Guillem Correa, la presidenta del Consell Evangèlic del Camp de Tarragona, la pastora Maribel Córdovez Leiva, va fer la presentació dels pastors que representen les esglésies del nou Consell.

Tot seguit, junts dalt de la plataforma i amb molta emoció vam donar gràcies a Déu i vam demanar saviesa per continuar endavant fent visible la unitat de l’església, la pregària i el testimoniatge en aquesta comarca del Camp de Tarragona amb una oració dirigida pel secretari general del CEC.

Pra. M. Dolors Taengua

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats