SUBVENCIONS DE L’AJUNTAMENT DE BARCELONA

Ens plau informar-vos que l’Ajuntament de Barcelona ha aprovat la convocatòria general de subvencions per a projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat per l’any 2016. El període de presentació de sol•licituds per a la convocatòria 2016 està comprès entre els dies 28 de desembre de 2015 i 21 de gener de 2016.

A la web de l’Ajuntament de Barcelona (Govern Obert > Transparència > Subvencions o http://governobert.bcn.cat/ca/transparencia/subvencions) ja hi trobareu disponible la informació sobre la convocatòria. A partir del dia 28 de desembre hi trobareu tots els models de documents necessaris, així com altres documents complementaris per ajudar-vos en la tramitació. També hi constarà informació sobre les sessions de presentació de la convocatòria que es duran a terme als districtes.

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats