2a PART DEL CURS D’ATENCIÓ A PERSONES EN RISC SOCIAL

El proper dissabte  12 de desembre el Consell Evangèlic de Catalunya ofereix la 2a part del Curs d’Atenció a persones en Risc Social. Es farà al local de l’Església CECMAVI del carrer Rosend Arús, cantonada Mª Victoria, de Barcelona. A prop de l’estació de metro plaça de Sants L1 i L5. L’horari del Curs és de 10:00 a 19:00h amb una hora de descans per dinar i petits espais per prendre cafè.
El temes que és donaran són: Drogodependències e Infància. Donats pels professors del Centre d’Estudis Joan Vallès. A més de la importància del contingut, aquest Curs té l’Acreditació de part de la Generalitat de Catalunya.
Per qualsevol dubte truqueu al tel. del Consell Evangèlic, 93 424 10 20 o envieu un missatge a suport@consellevangelic.cat

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats