INICI DEL CURS D’ATENCIÓ A PERSONES EN RISC SOCIAL

El passat dia 21 de novembre el Consell Evangèlic de Catalunya va oferir la primera part del Curs d’Atenció a persones en Risc Social als locals de l’Església CECMAVI del carrer Carrer Rosend Arús, 27-29 de Barcelona, amb una excel•lent assistència de 54 alumnes, procedents de diferents llocs de Catalunya.

Els dos primers mòduls que es van oferir en aquesta ocasió: Discapacitats i Violència de gènere en la dona, impartits per Lorenzo González i Astrid Domènech, professors del Centre d’Estudis Joan Vallés. La segona part del Curs s’oferirà el 12 de desembre en el mateix lloc i amb el mateix horari. Recordem a tots els alumnes que prenguin nota a la seva agenda, ja que per obtenir la certificació de la Generalitat de Catalunya, és necessari haver cursat els quatre mòduls.

Per a qualsevol dubte trucar al telf. del Consell Evangèlic, 93 424 10 20 o enviar un correu electrònic a suport@consellevangelic.cat

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats