NOU CURSA D’ATENCIÓ A PERSONES EN RISC SOCIAL

Els propers dies 21 de novembre i 12 de desembre el Consell Evangèlic de Catalunya torna a oferir un Curs d’Atenció a persones en Risc Social. Ho farà als locals de l’Església CECMAVI del carrer Mª Victòria 11 de Barcelona. A prop de l’estació de metro plaça de Sants L1 i L5.
L’horari del curs és de 10:00 del matí a 19:00h amb una hora de descans per dinar i petits espais per prendre cafè. El temes que s’oferiran són: Discapacitats, Violència de gènere en la dona, Drogodependències i Infància. Tots ells impartits pels professors del Centre d’Estudis Joan Vallès. A més a més de l’importància del contingut, aquest curs té l’acreditació de part de la Generalitat de Catalunya.
Per inscriure’s, cal trucar al tel. del Consell Evangèlic, 93 424 10 20 o enviar un missatge a suport@consellevangelic.cat

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats