EN DEFENSA DE LA NORMALITZACIÓ RELIGIOSA

S’ha celebrat, a la ciutat de Granollers, el I Congrés de Drets Humans de l’Advocacia de Catalunya sota el lema “Llibertat Religiosa i Drets Humans”. En l’acte inaugural va participar, entre d’altres personalitats, l’Alcalde la ciutat i el Síndic de Greuges de Catalunya.
Un cop finalitzada la inauguració oficial,  la primera Taula Rodona va tractar “L’estat de la llibertat religiosa en el nostre país segons les diferents confessions”. Va ser en el decurs d’aquesta taula quan el Secretari General del CEC, el pastor Guillem Correa, va presentar la seva ponència “En defensa de la Normalització Religiosa”. En aquesta breu presentació es va defensar la necessitat d’una llibertat religiosa que respongui a les veritables necessitats de les confessions minoritàries del país.

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats