L’ESGLÉSIA PERSEGUIDA

Des del Consell Evangèlic de Catalunya, la Alianza Evangélica Española i Puertas Abiertas España, us convidem a sumar esforços en el nostre suport a l’església perseguida en tot el món. Volem continuar convocant cada any  a totes les esglésies evangèliques per tal de dedicar temps a informar i pregar pels nostres germans perseguits, conscienciar més i més  les esglésies, denunciar davant la societat les atrocitats que s’estan cometent contra els drets humans i la llibertat de consciència, i finalment donar suport de forma pràctica a un projecte concret d’ajuda a l’església perseguida.
Proposem a totes les esglésies evangèliques participar en la convocatòria unida d’oració del dia 24 d’octubre, i els dies següents, fins a l’1 de novembre; també proposem participar el diumenge 25 d’octubre en el dia de la solidaritat amb l’església perseguida a Nigèria, en què es recollirà una ofrena per ajudar els cristians que han patit, i pateixen, per causa de la seva fe en Jesucrist  en l’esmentat  país.
A la plana web: https://porlalibertaddeconciencia.wordpress.com/  i el facebook:  Por la Libertad de Conciencia,  es trobarà tota la informació necessària per a participar en la convocatòria (motius d’oració, detalls de les convocatòries per pregar plegats, informació del projecte d’ajuda a l’Església Evangèlica de Nigèria,  idees per denunciar davant la societat la falta de llibertat religiosa i llibertat de consciència…)
Convidem  les esglésies a confirmar la seva  participació en aquesta convocatòria al mail:  Porlalibertaddeconciencia@gmail.com
L’any  passat, el dia 28 de setembre,  van participar 70 esglésies en la iniciativa, i es van recollir 15.000 euros d’ajuda als refugiats d’ Irak i Síria.

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats