EL CULTE DE LA REFORMA A CATALUNYA

M. Dolors Taengua i Sunyer, Directora Departament Territori CEC
Com any rere any ja som a prop de la celebració de la fe en Jesucrist, tots plegats,  commemorant la Reforma Protestant, fent memòria de l’impacte espiritual, religiós, institucional, social, polític que va tenir en el seu temps i que avui continua tenint al sí del mon protestant. Fem memòria i no oblidem pas en aquesta celebració al menys tres dels eixos principals de la Reforma, Sola Scriptura, Sola Fide, Sola Gratia.
Pel que fa al Departament de Territori a més d’impulsar la creació de consells locals/comarcals a Catalunya, també ens beneeix el Senyor donant-nos l’oportunitat d’animar a les esglésies a unir-se i celebrar aquest culte al Senyor que anomenem «el culte de la Reforma».
Així doncs tenim l’alegria de compartir-vos que, en la voluntat de Déu, se celebrarà aquest culte  a les quatre demarcacions, impulsat des dels corresponents consells i amb la participació de diferents cors Gospel: Consell Evangèlic de les Terres de Ponent de Lleida, Consell Evangèlic de Girona, Consell Evangèlic Camp de Tarragona (pròxim a constituir-se) i el Consell Evangèlic de la ciutat de Barcelona.
Estem segurs que el Senyor està fent visible la unitat, la pregària i el testimoniatge del seu poble a Catalunya i que estem en un procés de treball on amb fe i confiança, moltes més esglésies s’hi sumaran durant l’any 2016.
Soli Deo Gloria

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats