PROTESTANTS ALS PAÏSOS CATALANS

A la darrera emissió del nostre programa Néixer de Nou el passat diumenge 28 de juny, dedicat a “Protestants als països catalans”, vam comptar amb la presència com a convidat del director de la Càtedra de la Diversitat Social de la Universitat Pompeu Fabra, Josep-Lluís Carod-Rovira, arran de la propera publicació del seu llibre “Història del Protestantisme als Països Catalans”. Amb ell es va poder conversar sobre l’impacte i resultats de la Reforma Protestant del s. XVI, a casa nostra
Aquesta emissió va aconseguir la quota de pantalla més alta de la cadena en el decurs del matí, i una de les més altes comparades amb altres.
Aquest detall ens anima a continuar amb il·lusió i esforç en aquesta tasca de comunicació i divulgació des de l’entorn evangèlic a Catalunya i transmetem el nostre agraïment a tots aquells que ho fan possible.

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats