LES ESCOLES EVANGÈLIQUES DURANT EL FRANQUISME

Per iniciativa de la Direcció General d’Afers Religiosos i amb la col·laboració del Memorial Democràtic, el dia 8 de juliol es realitzarà un acte sobre les escoles evangèliques durant el franquisme a la seu del Memorial Democràtic.
Aquest acte comptarà amb la participació de Federico Vázquez, investigador adscrit al Centre d’Estudis Històrics Internacionals de la Universitat de Barcelona (CEHI), que oferirà la conferència “La memòria de les escoles evangèliques a Catalunya durant la II República i el franquisme”. També intervindran dos testimonis: Antonio Polo, director de l’escola adventista Col·legi Urgell, i el pastor David Muniesa. La cloenda anirà a càrrec de Jordi Palou-Loverdos, director del Memorial Democràtic, i Enric Vendrell, director general d’Afers Religiosos

Dimecres, 8 de juliol, a les 19 hores
Memorial Democràtic,
Peu de la Creu, 4
Barcelona
Accés lliure

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats