EL CEC REP DE LA STAT. BÍBLICA 313 NOUS TESTAMENTS

El CEC ha rebut la donació de 313 NT de la versió Interconfessional de part de la Societat Bíblica per a la seva distribució a través dels nostres Agents Pastorals en aquelles àrees de ministeri que s’atenen des del Consell Evangèlic de Catalunya: Ministeri Evangèlic de Presons, Pastoral Hospitalària Protestant i també per ser repartides a residències de la 3ª edat de Catalunya.

Es valora molt especialment la labor que la Societat Bíblica ve desenvolupant des de fa anys i és un privilegi poder aportar a través de la xarxa d’Agents Pastorals la distribució de la Paraula de Déu que, com llegim en ella, “mai queda sense fruit”.

És un pas més en l’estreta col·laboració que ambdues entitats mantenen d’ajuda mútua per a la difusió de la Bíblia.

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats