‘NÉIXER DE NOU’ ES FA RESSÒ DEL FESTIVAL DE L’ESPERANÇA

Néixer de nou’ ha preparat, per a aquest proper diumenge -26 d’abril a les 9:30 per TV3-, un programa dedicat exclusivament al Festival Internacional de l’Esperança.  Segons que ens informen, serà un programa molt especial, ple de música i amb una molt bona sorpresa al final.

Atès que la música és un dels elements indispensables del Festival, ‘Néixer de nou’ ens presentarà alguns dels cantants i formacions que intervindran en els esdeveniments dels dies 1 i 2 de maig al Palau Sant Jordi, a partir de les 17 h. Així coneixerem i escoltarem a Marcos Vidal, Michael W Smith, Kike Pavón i els grups The Afters i Sal 150; tots ells reconeguts  per la seva àmplia trajectòria en el món de la música.

Recorda, el proper diumenge tens una cita a TV3, a les 9:30 h.

I els dies 1 i 2 de Maig, tots al Palau Sant Jordi, a les 17 h. (les portes del recinte obriran a les 15:30 h.).

Més informació a: www.festivalesperanza.com

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats