IMPORTANTS INFORMACIONS DEL FESTIVAL DE L’ESPERANÇA

Pastors i líders per l’Esperança
Trobada de Pastors i Líders per l’Esperança de Catalunya
El proper dissabte 11 d’abril, a les 18 h., els pastors i líders de Catalunya tenen una cita molt important.
Si la teva oració i desig és veure que els cors d’aquest país es tornin a Déu i molts abracin Jesucrist com el seu Salvador, no has de faltar a aquesta convocatòria.

Intensiu del Curs de Vida Cristiana i Testimoni
Dissabte 18 d’abril, de 10h a 13: 30h: Intensiu del Curs de Vida Cristiana i Testimoni a Barcelona, ​​Sabadell, Girona i Salou.
Última oportunitat per ser conseller al Festival de l’Esperança.
Anima a tots els membres de la teva església que encara no ho han fet!

Invitacions per al Festival
Ha arribat el moment de començar a convidar als nostres amics, veïns i familiars al Festival, i per ajudar-te, hem preparat unes atractives invitacions perquè pugueu utilitzar-les.
Les estem fent arribar a totes les esglésies per missatgeria, però si encara no les has rebut, et preguem que et posis en contacte amb l’Oficina del Festival.
També pots descarregar un PDF amb la invitació en castellà i català.

Publicitat i informació de l’esdeveniment
Per donar suport a la tasca de les esglésies, avui comença una campanya publicitària en diferents suports que s’aniran ampliant a mesura que ens acostem al Festival. Aquesta estarà dirigirà a donar a conèixer l’existència del Festival i dirigirà als interessats a una “Landing page”, una pàgina web d’informació pràctica exclusivament de l’esdeveniment del Festival www.festivalesperanza.com.
Et convidem a que ens ajudis a divulgar, que la passis a tots els contactes.
Si teniu pàgina web de la vostra església, col·loca un banner amb un enllaç per a aquesta pàgina del Festival (si necessites un banner per a la teva web, el pots demanar a l’Oficina del Festival).

Xarxes socials
Segons les últimes estadístiques Internet s’ha convertit en el mitjà de major difusió i per tant, on podem fer més repercussió a l’hora de donar a conèixer el Festival, més d’un 87,95% de les persones ho fan servir de manera habitual. Per tot això, volem demanar-te que ens ajudis, que promoguis i participis en les campanyes que posarem en marxa a les nostres xarxes socials de Facebook i Twitter.

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats