AQUEST MES ‘NÉIXER DE NOU’ S’EMETRÀ EL 22 DE MARÇ

Només serà aquest mes!

Cal prendre nota que ‘Néixer de Nou’ s’emetrà el diumenge 22 de març per TV3, a les 9:30 h. Passa a emetre’s el tercer diumenge de mes, enlloc del quart diumenge com és habitual, segons s’indica per raons de programació de la cadena.

El programa permetrà, en el marc dels mitjans de comunicació evangèlics, descobrir  la revista electrònica “Actualidad Evangélica” de la mà del seu director, Jorge Fernández.  ‘Actualidad Evangèlica‘ és l’òrgan de comunicació de la Federació d’Esglésies Protestants de l’Estat Espanyol (FEREDE).

 

 

 

 

Les noves tecnologies ens permeten accedir a tot un seguit d’informacions que fa uns anys no estaven al nostre abast.

Els volem convidar que ens conegui millor: Qui som? Què fem? Què pensem?

Aquest ha estat el propòsit del programa d’avui: descobrir-los la revista electrònica de la Federació d’Esglésies Protestants.

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats