FESTIVAL DE LA JOVENTUT

Molt sovint es té la idea que la gent jove està allunyada de l’espiritualitat. Tanmateix, hi ha gent jove que té molt clara la seva visió de la vida. I en aquesta visió Déu ocupa un lloc més que destacat. És una joventut que ha entès la dimensió espiritual de la vida.

D’aquests joves en parlarà el programa “Néixer de nou” que s’emetrà per TV3 demà passat, diumenge 22 de febrer, a les 9:30 h.

En el debat sobre espiritualitat cristiana entre la gent jove hi intervindran Fran Cegarra, promotor de Zona Radar, i Jaume Torrado, director de l’Oficina del Festival de l’Esperança que impulsa la trobada musical “Joves amb esperança”.

Aquesta activitat està programada pel dissabte 28 de febrer, a les 16:30, a l’Auditori Canaà del carrer Potosí 7 -  08030 Barcelona.

Hi participaran: Esperanza de Vida, DJ Marcos Cruz, Matt Fuqua i Josh Havens, fundadors del grup americà The Afters. El missatge estarà a càrrec d’Itiel Arroyo.

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats