RECONEIXEMENT A DAVID BURT I A ARMANDO LECHUGA

El Consell Evangèlic de Catalunya (CEC) entrega les Medalles corresponents a l’any 2014 als pastors David Burt i Armando Lechuga.

En el decurs del Culte Unit celebrat el passat dissabte 14 de febrer a l’Església Evangèlica Cecmavi de Barcelona, el CEC va distingir  en nom de la Comunitat Protestant de Catalunya els pastors David Burt  i Armando Lechuga, ambdós amb un reconegut i dilatat ministeri a casa nostra.

L’acte de lliurament de les Medalles va anar precedit de les respectives ressenyes biogràfiques, presentades per Benjamí Planes, president del CEC, que van posar en valor les principals activitats ministerials dutes a terme per homenatjats.

A continuació, Guillem Correa, secretari general del CEC, va oferir-los la Medalla del CEC amb emotives paraules expressant no només l’agraïment al Senyor per les seves vides dedicades a l’extensió de l’Evangeli, sinó també el seu reconeixement personal per l’exemple rebut.

El Culte, que va comptar amb la presència d’Ignasi Garcia Clavel, Comissionat per a Afers Religiosos de l’Ajuntament de Barcelona en representació de l’Alcalde de la ciutat, va incloure un reflexió bíblica a càrrec del pastor Rubén Miyar entorn  a la responsabilitat que tenim envers els nostres germans perseguits arreu del món per raó de la seva fe, seguida de pregària en petits grups en favor de l’Església Perseguida.

També hi ha ver temps per a la música, a càrrec del Grup de Lloança de l’Església Bíblica Ebenezer, de Barcelona, per a informació de la Institució Bíblica Evangèlica de Catalunya (IBEC), així com informació relativa a les properes activitats del Festival Internacional de l’Esperança previstes per als mesos de febrer (Pregària / Joves amb esperança / Dones d’esperança) i de març (Curs de Vida Cristiana i Testimoniatge).

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats