GRAN COR GOSPEL AL FESTIVAL DE L’ESPERANÇA

Un gran cor gospel de més de 500 veus (“seran 1.000″, diu amb optimisme José Pablo Sánchez, membre de l’executiva del Festival de l’Esperança), animarà la celebració i els milers d’assistents que s’espera omplin el Palau Sant Jordi de Barcelona (17.000 localitats), els propers 1 i 2 de Maig, durant el Festival de l’Esperança amb Franklin Graham.

“De moment ja són 500″, ens diu des de Barcelona Jaume Torrado, coordinador executiu de l’esdeveniment, a Actualitat Evangèlica, “i esperem que siguin molts més”. Pots inscriure-t’hi entrant en aquest enllaç.

Es tracta del més gran desafiament musical assumit per un cor evangèlic al nostre país, després de la magnífica i inoblidable experiència del Cor Gospel “Aigua Viva”, dirigit per Nancy Roncesvalles, que va actuar a l’Expo de l’Aigua 2008 a Saragossa. En aquellla ocasió el cor estava format per unes 300 veus i l’espectacle, realitzat a l’aire lliure, va tenir un impacte notable a l’Expo. Són dades que serveixen per imaginar què pot ser un cor d’entre 500 i 1000 veus, en un espai tancat -el Palau- on es pot garantir una encara més gran qualitat de so que en un espai a l’aire lliure.

UN GRAN TREBALL EN MARXA …
Segons ens informa Jaume Torrado, director de l’Oficina del Festival, aquesta setmana s’ha iniciat el registre de participants en el Cor, sota la supervisió del subcomitè creat a aquest efecte; el coordinador general és Jonatan Martín-Arroyo Boragno.
Aquest subcomitè coordinarà tots els preparatius relacionats amb el Cor, la banda de músics i altres aspectes al voltant de la música de l’esdeveniment, la qual cosa suposa un enorme treball.

En total es preveuen 13 assajos a nivell local, en diferents ciutats de Catalunya; un assaig a nivell provincial (és a dir, a les quatre demarcacions catalanes); i finalment dos assajos generals, amb tots els integrants junts.

La direcció musical del Cor estarà a càrrec de Johanan Marín, assistit per Nohemi Pasquina.

El repertori comptarà amb unes 9 cançons escollides, i un atractiu especial és la participació, com a solistes, d’alguns dels artistes especials convidats: Michael W. Smith, Marcos Vidal, etc.

Font: Actualitat Evangèlica, 2015.02.13

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats