EXPOSICIÓ GEORGE LAWRENCE – Caldes de Montbui – 14 a 29 novembre 2014

Quan el desembre de 2011,  per consulta popular va sortir escollit el nom del missioner George Lawrence per retolar un carrer cèntric de Caldes de Montbui,  els evangèlics  de la població varem sentir el compromís de donar a conèixer més àmpliament la persona de Lawrence i la tasca que va fer a nivell d’Espanya, Catalunya i Caldes de Montbui; ens sentíem deutors als calderins per compartir més informació al respecte.

Durant aquest temps s’han realitzat diversos actes en aquest sentit organitzats per Amics d’en George Lawrence i recolzats per les dues esglésies evangèliques de la població. Probablement un dels més significatius va ser la recepció oficial que l’Ajuntament va fer a Christina Lawrence (besneta del missioner) en reconeixement, en nom del poble, de la tasca que ell va realitzar aquí.

Ara amb aquesta Exposició Gràfica-Documental  volem seguir en el mateix propòsit,  aprofitant  la nova ocasió que se’ns dóna per mostrar una expressió pública d’unitat de tots els evangèlics, i explicar el mòbil que inspirava a Lawrence en les seves accions, que era:  portar a la pràctica la seva fe, obeint al Crist que havia transformat la seva vida i amb Qui tenia una relació personal. Serà doncs una altra oportunitat que tenim per testificar del que Crist significa també per a cadascun de nosaltres.

Us convidem doncs a assistir a algun dels actes programats durant les dues setmanes, i si voleu podeu consultar:
https://plus.google.com/+ExposicióGeorgeLawrenceCaldesdeMontbui
https://www.youtube.com/user/georgelawrencedavis 

Cartell de l’exposició George Lawrence

Font: Església Evangèlica c/ George Lawrence, Caldes de Montbui

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats