FESTIVAL EN MARXA

El Festival Internacional de l’Esperança (Barcelona, divendres 1 i dissabte 2 de maig de 2015) va ser presentat el passat 20 de setembre en un acte que va reunir més de 300 pastors i representats de les esglésies evangèliques.

Ara, el Festival està en marxa i des de l’oficina del Festival ens fan arribar diverses informacions d’interès per a tots:

1.- VIGÍLIA DE PREGÀRIA
Donar suport al Festival en pregària és una prioritat ineludible.
Es proposa que totes les esglésies celebrin, en el seu propi local, una Vigília de Pregària el proper 31 d’octubre en favor del procés de preparació del Festival i per la celebració al maig 2015.

2.- CARPETA DE PRESENTACIÓ I PACK DE RECURSOS
Les comunitats que no van ser presents a l’acte del 20 de setembre poden sumar-se a la iniciativa del Festival contactant amb l’oficina (93 189 52 32 / contacto@festivalesperanza.org) i sol·licitar una carpeta de presentació del Festival, juntament amb un pack de recursos per començar a ser part del Festival.

3.- CRIDA DE VOLUNTARIAT
Es necessita voluntaris/voluntàries que puguin ajudar dedicant algunes hores a l’oficina del Festival i /o en altres accions de voluntariat durant el temps que durarà el projecte.
Interessats/des escriure a: llechuga@festivalesperanza.org  i rebran un formulari per conèixer la seva disponibilitat.

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats