CELEBRACIONS EN COMMEMORACIÓ DE LA REFORMA PROTESTANT

| per M. Dolors Taengua i Sunyer, pastora a Reus i directora del Dpt. de Territori del CEC  |

El Consell Evangèlic de Reus i Baix Camp va celebrar el passat dissabte 11 d’octubre el culte d’adoració a Déu en commemoració de la Reforma Protestant al centre de l’Església Evangèlica Baptista Eben-Ezer, al carrer Güell i Mercader 1 de la ciutat de Reus.

Un culte unit on l’amor de Déu i la germanor entre les diferents esglésies evangèliques de la ciutat i també d’altres que ens visitaven van deixar la seva empremta en tots els presents, molt especialment en les autoritats de la ciutat que ens van acompanyar i així ho van manifestar.

La celebració de la fe en Jesucrist va esdevenir alegre, devocional i inspiradora i va comptar amb tres breus participacions: l’esdeveniment històric de la Reforma Protestant; Sola Scriptura; Sola Gratia.

Així mateix, i posant el consell de l’apòstol Pau a Timoteu es va pregar per les autoritats i vam demanar perdó per la nostra ciutat i el nostre país, clamant a Déu que tingui misericòrdia i que la seva església obri els ulls per veure les necessitats de les persones d’avui en dia anunciant a aquell que fa noves totes les coses, el Crist viu.

Ha estat la primera vegada que el Consell Evangèlic de Reus i Baix Camp fa aquesta celebració i que ja incorpora a la seva agenda, així com el culte Unit de Pregària en Juny i properament la celebració d’un culte d’Acció de Gràcies a primers d’any, sumant-nos a la dinàmica del Consell Evangèlic de Catalunya.

El recent constituït Consell Evangèlic de les Terres de Ponent de Lleida també ens fa partícips que en la mateixa direcció té previst en la voluntat del Senyor, celebrar un culte unit en commemoració de la Reforma Protestant, a la ciutat de Lleida el dissabte 8 de novembre a les 18,00 h. al centre de culte de la Iglesia Evangélica Eben-Ezer de Lleida, on és pastor Juan José Escudero, president d’aquest Consell de les Terres de Ponent. Amb aquesta visió de celebració i testimoniatge també han convidat a diferents autoritats i representants d’altres confessions religioses notòries a la comarca.

Mica en mica estem veient com la bona voluntat dels pastors i representants de les diferents esglésies locals i demarcacions, guiats per l’Esperit Sant, està fent possible la recerca de la Unitat de l’església i la participació conjunta mitjançant els Consells Locals i Comarcals per assolir les fites del CEC 2011-2021: Fer Visible la Unitat, la Pregària i el Testimoniatge de l’església de Déu a Catalunya.

A Déu sigui la Glòria!

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats