Concentració massiva a Barcelona

Diverses entitats han impulsat, durant el mes de juliol, un projecte unit de les esglésies evangèliques en un esforç per compartir l’evangeli amb familiars, veïns i conciutadans. Les activitats finalitzaran el proper dissabte amb actes públics especials en llocs emblemàtics a 52 ciutats del país.

Dissabte vinent, 19 de juliol, a Barcelona està prevista una Concentració massiva  a l’Arc de Triomf (Passeig Lluís Companys), a les 19:30 h. Serà un acte públic i popular que sota el títol “Hi ha solució; hi ha esperança” transmetrà a la ciutadania, més enllà dels valors cristians, un missatge d’esperança i d’ànim davant les diferents situacions de crisi que pateixen moltes famílies a casa nostra.

L’acte comptarà amb la participació musical del grups catalans Sal 150 i Voces Amigas, amb la col·laboració del pastor Roberto Velert, com a orador, i del pintor Sergi Barnils, que donarà el seu testimoniatge públic.

Comunicat dels organitzadors

Cartell de la Concentració

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats