El MEP visita el nou centre penitenciari Puig de les Basses a Figueres

per Lídia Tudela, secretària executiva del MEP  | 

El passat dia 28 de maig 2014 va ser presentat a les entitats col·laboradores del centre penitenciari de Figueres el nou centre penitenciari Puig de les Basses. El Ministeri Evangèlic a Presons  MEP hi va ser present i vàrem tenir l’oportunitat de visitar les noves instal·lacions.

En el decurs de la visita tant el coordinador de l’equip d’agents pastorals, José Cantalapiedra, com el pastor de l’Església Evangèlica Baptista de Figueres, Eleazar Martínez (que també forma part de l’equip) i la resta d’agents pastorals vam veure el nou espai de culte, anomenat Espai Abraham, i també vam apreciar les moltes possibilitats de col·laboració que el MEP pot oferir al centre penitenciari.

En marxar, vam convenir que és molta la tasca que es podrà fer en aquesta presó per la qual cosa demanem a Senyor que sigui possible ampliar l’equip amb noves incorporacions  

A Ell sigui la glòria !!!


Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats