Els Consells Evangèlics Locals i Comarcals. Nou paradigma del CEC

per M. Dolors Taengua i Sunyer, pastora a Reus i directora de territori del CEC  | 

Després d’un procés no gaire llarg, el dissabte 24 de maig es va celebrar a Lleida al centre de culte de l’Església Evangèlica Baptista l’acte de presentació del Consell Evangèlic de les Terres de Ponent de Lleida constituït per diverses esglésies de diferents famílies denominacionals d’aquesta comarca.

A l’acte van assistir representants de diferents institucions tant polítiques com religioses, així com pastors d’altres demarcacions i un representant del Consell Evangèlic de Reus i Baix Camp, que Déu volent, celebrarà properament la seva presentació formal.

Va ser un acte molt emotiu on es va fer palesa, a més de la germanor en Crist, la bona voluntat dels representants i membres d’aquest nou Consell per continuar fent camí plegats sent de testimoni per a la comarca.

Per tant, iniciem un procés de presentació formal dels Consells Evangèlics Locals i Comarcals de les diferents demarcacions de Catalunya que se estan constituint, alguns d’ells de manera espontània, sota l’impuls del Departament de Territori i amb la cobertura del Consell Evangèlic de Catalunya.

Així doncs, el nou paradigma del CEC el que pretén és aprofundir en les relacions entre el CEC i les esglésies a nivell local i comarcal a fi de dur a terme tots plegats, entre d’altres fites,  alguns dels objectius del Pla d’Acció 2021 com són: treballar plegats per construir i fer visible la Unitat, la Pregària i el Testimoniatge de l’església a Catalunya.

Que el Senyor ens ajudi i guiï sempre el nostre caminar.

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats