Per Sant Jordi, un llibre

“Néixer de nou” parlarà de llibres, de la situació del llibre evangèlic i, més concretament, del llibre evangèlic en català en el programa 225 que s’emetrà per TV3 el proper diumenge 27 d’abril, a les 9:30 h.

Els autors de dos llibres recentment publicats participaran en una tertúlia, conduïda en aquesta ocasió per Guillem Correa. Per una banda, Josep Lluís Suarez, pastor menonita i autor de “Metamorfosis. La madurez en un mundo cambiante“. A la portada del seu llibre hi llegim: “Un llibre com aquest només es pot escriure des de la mirada privilegiada de la tardor de la vida, amb la tranquil·litat de la jubilació i disposant-se a reflexionar sobre un camí que -per molt increïble que pugui semblar- resulta que ja és llarg”. I per una altra banda, Benjamí Planes, president del CEC i autor de “Mirant endavant“, recull d’articles publicats al llarg de 40 anys a la revista evangèlica en català “Presència Evangèlica“.

El programa també farà esment del llibre “El metodisme a Capdepera“, que parla de l’origen del protestantisme a Mallorca. A través de les aportacions de diversos experts s’analitza, des de perspectives diferents, la tasca de Bartomeu Alou, en motiu del 75è aniversari de la seva mort.

El programa oferirà, totalment de franc, el llibre “Dogmàtica evangèlica“, de Manuel Gutiérrez Marin, un llibre cabdal dins la col·lecció “Clàssics del Protestantisme català“.

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats