El Consell Evangèlic de Barcelona promou el seminari “Un Milió de Líders”

El Consell Evangèlic de Barcelona patrocina el seminari “Un Milió de Líders” que es realitzarà el proper dissabte 5 d’abril 2014, de 9 a 18 h. a l’Hotel SB Icària Bcn, en el marc d’un seguit d’iniciatives que tenen com a objectiu primordial afavorir la formació del lideratge de les esglésies evangèliques de la ciutat.

Aportació Protestant va recollir la notícia en el seu anterior número on els lectors hi poden trobar tota la informació relativa a aquesta proposta formativa que ara ampliem amb el Programa de la jornada .

Interessats/des en tenir informació addicional, contactar als telèfons 616881571 o 619080598, preguntant per Esteban o Joan.

Per a inscripcions emplenar fitxa d’inscripció i enviar-la a: umlbarcelona@umlespana.org 

 


 


Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats