Formació del lideratge UML Barcelona

  |  per Julio Pérez  |  coordinador UML Barcelona, i director del Consell Evangèlic de Barcelona  |

 

  QUÈ ÉS UML BARCELONA?

‘Un Milió de Líders Barcelona’ és un programa de formació per a líders que consisteix en sis esdeveniments durant tres anys (2 per any). Cada esdeveniment es porta a terme en un espai d’un dia, i en aquest temps s’ensenya un manual de treball. En finalitzar l’esdeveniment, cada participant rep 5 manuals iguals al que es va donar en la conferència i té un temps de 6 mesos per tornar a la seva ciutat o lloc de treball per ensenyar el material a 5 persones més.

A més de l’anterior, el participant al final dels tres anys rebrà un diploma d’acreditació d’haver finalitzat el procés i al mateix temps rebrà el crèdit d’Entrenador Certificat signat per Lidere i EQUIP.

Cada lloc té una quota límit així que cada participant ha de:
1 . Multiplicar-se i ser mentor de mínim 5 persones més.
Es compromet a assistir a les 6 conferències durant aquests tres anys.

Contingut de les matèries que s’impartiran:

Descripció :

Les matèries que s’impartiran s’enfoquen en àrees específiques del desenvolupament del lideratge conforme els líders continuen desenvolupant a altres líders . Els manuals són temàtics i cada un està basat en un llibre best – seller del Dr John C. Maxwell. Cada manual conté 6 lliçons, cada lliçó està basada en un principi bíblic del lideratge, els quals són universals i eterns.

Cada lliçó està referida a tres àrees crucials del desenvolupament del lideratge:

Formació Espiritual: Ètica, Humilitat, Motivació, Valors Centrals.
Formació d’Habilitats: Interpersonal , Comunicació, Creació d’ Equips, Solució de Conflictes.
Formació Estratègica: Planejament Efectiva, Prioritats, Visió.

Resultats desitjats:

- Que els líders aprofundeixin en el desenvolupament d’àrees específiques del seu lideratge personal.
- Que els líders no només continuïn capacitant altres, sinó que a més implementin el que han après per aconseguir un impacte positiu en la seva esfera d’influència.
- Que els líders intencionalment siguin mentors d’almenys 5 líders més.
- Que els líders enfoquin els seus dons donats per Déu per complir La Gran Comissió en el seu món. Per exemple: donant suport al creixement d’esglésies, plantant esglésies noves, atenent necessitats globals, i tenint organitzacions, o negocis i empreses basats en principis bíblics.

Inversió :

La inversió per a la Jornada d’Entrenament del 5 d’abril és de 25 €, si t’inscrius abans del 24 de març, i de 30 € després d’aquesta data. L’import inclou un paquet amb 5 manuals.

Per ser part d’UML Barcelona, ​​només has d’escriure a l’email umlbarcelona@umlespana.org o trucar als telèfons 633.478.307-616.881.571-619 080.598

Informació lloc, horaris, ponents

Curriculum UMLBcn 2014

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats