Presentació del Consell Evangèlic de Barcelona i conferència

CONFERÈNCIA PÚBLICA
Consell Evangèlic de Barcelona
DILLUNS 24 març 2014, a les 20 h.

Trobada per a pastors , líders i professionals sobre administració i finances a l’Església.
El tema a tractar és “Finances a la manera de Déu: Per què és tan important ensenyar-ho a l’església?”

Aquesta és una exposició abreujada de majordomia cristiana amb un altíssim nivell per qui impartirà la conferència, Peter Briscoe, coach en temes de negocis, finances i desenvolupament professional, que també ha estat vicepresident de Crowm Ministeris Financers per a Europa. Es tracta d’una magnífica i necessària aportació per al lideratge de les nostres esglésies. És molt important aprendre a considerar el valor dels diners sota una dimensió bíblica i la cultura del Regne de Déu.

L’esdeveniment tindrà lloc el dilluns 24 de març a les 20.00h. a l’auditori de Formació Teològica del carrer Navas de Tolosa, 270, 1r 3a, molt a prop de l’Avda Meridiana. L’entrada és gratuïta.

Aquesta xerrada és una de les diferents conferències públiques que està organitzant el Consell Evangèlic de Barcelona per a l’any 2014. En aquesta ocasió, i com a part del programa, hi haurà una presentació pública del Consell Evangèlic de Barcelona i la seva funció ministerial per a les esglésies de la ciutat de BCN.

Per a qualsevol informació addicional podeu trucar al telèfon 93 265 31 97, preguntant per Esteban o Nora.

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats