El MEP promou un concert del cor gospel ICTUS al centre penitenciari de Joves

“Fa uns dies vam gaudir d’un excel·lent temps de música! 41 interns es van deixar portar pel ritme gospel i es van endinsar en el missatge de l’evangeli gràcies a la interpretació de diverses peces a càrrec del reconegut cor gospel Ictus i a les encertades reflexions del seu director”.  Amb aquestes paraules, Lídia Tudela –coordinadora de l’equip d’agents pastorals del MEP (Ministeri Evangèlic a Presons) al centre penitenciari de Joves a La Roca del Vallès- resumeix el que va ser l’activitat musical que va tenir lloc 22 de febrer en aquesta presó.

El concert s’emmarca en el projecte que l’equip del MEP duu a terme al centre amb diverses iniciatives socials, culturals i esportives adreçades als joves interns les quals se sumen a les activitats de lloança, estudi bíblic, culte i acompanyament.

L’equip de voluntaris agraeix en primer lloc a Déu aquesta oportunitat de compartir l’evangeli. També agraeix al cor Ictus la col·laboració perquè amb la seva música, el seu esforç i la seva entrega han estat instruments de Déu per donar a conèixer el regal de la salvació en Jesús. I finalment, agraeix als responsables del centre la bona acollida a les propostes que formula el MEP així com les facilitats per dur-les a terme.

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats