Com formalitzar la preinscripció a classes d’Ensenyament Religiós Evangèlic pel proper curs

Enguany, a Catalunya, el termini per presentar la sol·licitud de preinscripció i matrícula als centres públics s’obre de l’11 al 21 de març.

Si vols que el teu fill o filla, al curs 2014-15, rebi classes d’Ensenyament Religiós Evangèlic (ERE) en un centre d’educació infantil (segon cicle: de 3 a 6 anys), primària o secundària sufragat amb fons públics, cal que ho facis saber en el moment de presentar la preinscripció i la matrícula.

**** Entra aquí i hi trobaràs les indicacions, seguint les fletxes, per saber quin és el procediment a seguir.

a) Si es tracta d’una preinscripció per inici de cicle, cal indicar l’opció per a ensenyament evangèlic en el document de preinscripció curs 2014-15 i presentar també el document de sol·licitud per duplicat, una còpia del qual has d’enviar al Consell Evangèlic de Catalunya, al fax o correu electronic que consta a les indicacions anteriors.

b) Si no es tracta d’un inici de cicle però es vol que l’alumne cursi Ensenyament Religiós Evangèlic cal emplenar i entregar al centre el document de sol·licitud, per duplicat, una còpia del qual has d’enviar al Consell Evangèlic de Catalunya, al fax o correu electrònic que consta a les indicacions anteriors.

 

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats